• coaching-header-jobup.jpg

Coaching

Wij maken echt werk van mensen. Wij bieden coaching aan om mensen die vast dreigen te lopen, of al vastgelopen zijn, verder te helpen. Het maakt niet uit of ze nu werkzoekend zijn of al (langere tijd) een baan hebben. Soms is het moeilijk om een baan te vinden die bij iemand past, voor andere mensen is het weer lastiger om een baan te behouden. Wij bieden hiervoor een belangrijke coachende rol aan.

Persoonlijk contact schrijven we met een hoofdletter en wij geven praktische coaching waardoor onze klanten verder komen. Om dit te bereiken hebben we gecertificeerde loopbaanbegeleiders en jobcoaches in dienst.

Neem contact op ››

Outplacement

Word je ontslagen als gevolg van een reorganisatie, heb je een onoplosbaar arbeidsconflict of loop je op een andere manier vast bij jouw werkgever? Dan biedt JobUp je de kans om met een outplacement-traject op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging bij een andere werkgever.

Je gaat je samen met de loopbaancoach oriënteren op je toekomst en op een baan die bij je past. Je krijgt een sollicitatietraining waar je wordt geleerd hoe je effectief kunt solliciteren. Onze jobhunters benaderen organisaties binnen en buiten het netwerk om jou te introduceren.


“Ontslag is verschrikkelijk. Ik heb het aan den lijve ondervonden. Na jarenlange inzet ineens thuis. Gelukkig kreeg ik van mijn werkgever een outplacementtraject bij JobUp aangeboden. Hierdoor heb ik weer zicht op ander werk gekregen!”

Harry, ontslagen en in gesprek met een nieuwe werkgever

Soms betaalt de werkgever een outplacementtraject. Maar het kan, afhankelijk van de reden, ook voorkomen dat je een traject zelf moet betalen. Deze investering is het zeker waard, omdat je meestal een heftige tijd doormaakt waarin je belangrijke keuzes moet maken. Juist dan sta je er met de inzet van JobUp niet alleen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Meer informatie voor werkgevers ›› Neem contact op ››

Wat zijn mijn rechten bij Outplacement?

OUTPLACEMENT EN DE WERKGEVER

Soms zijn er voor uw medewerker geen mogelijkheden meer binnen de huidige werkomgeving. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een reorganisatie of een onoplosbaar conflict. Wij helpen uw werknemer verder in het zoeken naar een nieuwe baan. Wij bekijken de situatie en geven gericht alle ondersteuning die nodig is om een traject te laten slagen, zoals sollicitatietrainingen en persoonlijke begeleiding. Hierbij zetten we ons eigen netwerk in en kijken we zo nodig buiten ons netwerk naar mogelijkheden.

Wij adviseren om de betreffende medewerker altijd te betrekken in de keuze voor een traject bij een outplacementbureau. U kunt altijd (samen met de werknemer) vrijblijvend bij ons komen kennismaken voor advies. Wij bieden maatwerk, passend bij de behoefte van de werknemer, maar ook rekening houdend met uw budget. Wanneer de relatie met de werknemer goed is gebleven, bekijken we ook graag samen met u de kansen die u voor uw werknemer passend vindt om binnen uw en ons netwerk op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Samen zijn we sterk. 

 PDF LEAFLET: OUTPLACEMENT  VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN

Scroll naar boven