• origineel.jpg

Werken bij JobUp

We zijn een groeiende en bloeiende organisatie. Daarom zijn wij met enige regelmaat op zoek naar nieuwe collega's, enthousiaste stagiaires of ondernemende netwerkpartners die mee willen bouwen aan een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is. 

Actuele vacature(s) :

Wil je onze collega worden?

Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste Uitzendspecialist. Heb je belangstelling voor deze functie, stuur dan je cv met een motivatie naar annemijn@jobup.nl. Mocht je naar aanleiding van deze vacature enthousiast zijn geworden of nog vragen hebben, kom dan eens langs voor een kop koffie. Neem contact op met Erik Baan (078-8200080).

Zoek je een leerzame stageplek?

Af en toe hebben we binnen JobUp een stage- of werkervaringsplek beschikbaar. Dit geldt zowel voor HBO HRM, Social Work als HBO Jobcoach. Ook zijn er voor de opleiding MBO Accountmanager stagemogelijkheden binnen onze organisatie. Een stageverzoek kan je indienen bij Annemijn Hansum via annemijn@jobup.nl.

Wil je een netwerkpartner worden?

JobUp werkt samen met een netwerk van coaches die op zelfstandige basis re-integratie- en coachingstrajecten voor ons verzorgen. Wil je ook partner worden van JobUp? Check hier de voordelen en neem vrijblijvend contact op met Marise Burggraaf via marise@jobup.nl.

Wij werken nèt even anders

Scroll naar boven