• voor-wie-header.jpg

Voor wie

JobUp is een schakel tussen veel verschillende partijen. Daarin draait alles om onze missie: mensen met een kwetsbaarheid duurzaam aan het werk helpen en tot bloei brengen. Dit doen we voor opdrachtgevers in de publieke sector (UWV of gemeenten) en de private sector (bedrijven, inkomensverzekeraars).  We bieden hen een breed dienstenpakket, onder te verdelen in Advies, Bemiddeling en Coaching.

Neem contact op ››

Werkgevers

Bent u werkgever en heeft u te maken met arbeidsvraagstukken rondom coaching, complex verzuim of sociaal ondernemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag mee met uw probleem en zoeken samen met u naar een oplossing die werkt. Hiervoor hebben wij de juiste kennis in huis.

Wij zijn ook voortdurend op zoek naar werkgevers die onze clienten een (nieuwe) kans wil geven. Zonder werkgevers kunnen we niets betekenen. Samen met u willen wij sociaal ondernemen naar een hoger niveau tillen. Op die manier helpen we u aan gemotiveerde werknemers en u helpt onze doelgroep aan een passende werkplek.  


“JobUp regelt voor ons de jobcoaching en neemt daarin veel werk uit handen. We overleggen regelmatig over verbeterpunten, UWV zaken en ontwikkelingen bij werknemers. Wij ervaren de samenwerking als prettig en professioneel”

Wim, falicitair manager bij Evides waterbedrijf
 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij komen graag bij u langs om er over door te praten en onze diensten toe te lichten. 

succesverhalen-gerdine.png

"Ik werd tijdens mijn traject erg goed geholpen. Mijn coach stond altijd voor mij klaar.”

- Gerdine
Meubelmaker bij Vlasblom Meubel- en interieurbetimmeringen te Bleskensgraaf

succesverhalen-mouricio.png

"JobUp is betrokken en heeft kennis van zaken.”

- Maurizio
Monteur bij Cordaad startmotoren te Hoogvliet

succesverhalen-joey.png

"We hebben gekeken naar mijn sterke kanten en een baan gevonden die bij me past."

- Joey
Facilitair medewerker bij Veth Propulsion te Papendrecht

succesverhalen-ella.png

“JobUp geeft mij de juiste ondersteuning, waardoor ik beter presteer.”

Ella 
Facilitair medewerkster bij Evides Waterbedrijf in Rotterdam

Scroll naar boven