• voor-wie-header.jpg

Voor wie

JobUp is een schakel tussen veel verschillende partijen. Daarin draait alles om onze missie: mensen met een kwetsbaarheid duurzaam aan het werk helpen en tot bloei brengen. Dit doen we voor opdrachtgevers in de publieke sector (UWV of gemeenten) en de private sector (bedrijven, inkomensverzekeraars).  We bieden hen een breed dienstenpakket, onder te verdelen in Advies, Bemiddeling en Coaching.

Neem contact op ››

Werkzoekenden

Bij ons draait alles om mensen met een kwetsbaarheid, mensen die door hun ziekte, beperking of achtergrond hulp nodig hebben om verder te komen in hun werk. We hebben veel kennis en ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische beperking. Dit kan bijvoorbeeld een stoornis in het autistisch spectrum of een depressie zijn, maar ook mensen met NAH, ADHD, ADD, Burn-out, Psychose, Angsten of een verslavingsverleden zijn bij ons op het goede adres. Wij hebben ook jarenlange kennis en ervaring in het begeleiden van jongeren die een opleiding hebben gevolgd op het speciaal- of praktijkonderwijs, dit vanwege een cognitieve beperking.

Ben je op zoek naar werk wat bij je past of wil je hulp in je werk? Samen komen we verder. Wij maken graag kennis met je om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen.


“Ik heb met JobUp samen gezocht naar een baan met zekerheid. Die heb ik met hun hulp gevonden bij Evides. JobUp is betrokken op mij en ze zijn goed te bereiken. Ze vragen altijd of mijn werk goed loopt en of ze ergens bij kunnen helpen.”

Vincent, facilitair medewerker bij Evides waterbedrijf

 

Ben je op zoek naar passend werk? Kan je onze hulp of advies daarbij goed gebruiken? Meld je vrijblijvend aan met ons aanmeldformulier.

AANMELDFORMULIER >>

Wat onze cliënten zeggen...

succesverhalen-gerdine.png

"Ik werd tijdens mijn traject erg goed geholpen. Mijn coach stond altijd voor mij klaar.”

- Gerdine
Meubelmaker bij Vlasblom Meubel- en interieurbetimmeringen te Bleskensgraaf

succesverhalen-mouricio.png

"JobUp is betrokken en heeft kennis van zaken.”

- Maurizio
Monteur bij Cordaad startmotoren te Hoogvliet

succesverhalen-joey.png

"We hebben gekeken naar mijn sterke kanten en een baan gevonden die bij me past."

- Joey
Facilitair medewerker bij Veth Propulsion te Papendrecht

succesverhalen-ella.png

“JobUp geeft mij de juiste ondersteuning, waardoor ik beter presteer.”

Ella 
Facilitair medewerkster bij Evides Waterbedrijf in Rotterdam

Scroll naar boven