• over-jobup-header.jpg

Willemijn Roeland

In november 2018 ben ik begonnen als stagiaire bij JobUp. Ik heb bewust voor JobUp gekozen omdat ik achter de missie van JobUp sta, namelijk om de focus te leggen op mogelijkheden en niet op beperkingen. Wat ik ook mooi vind aan de werkhouding van JobUp is de betrokkenheid naar de cliënten. Die betrokkenheid kon ik duidelijk terugzien in de verhalen van de cliënten die gepubliceerd worden op de website. Dit zie ik nu ook terugkomen in de praktijk. Een andere reden dat ik voor JobUp koos is omdat JobUp een veelzijdige organisatie is. Er worden diverse diensten aangeboden, waardoor ik tijdens mijn stageperiode veel kan leren! 
Ik volg de opleiding Human Resource Management aan de Avans hogeschool in Den Bosch. Daar doe ik informatie op omtrent werving en selectie, beloning, functioneren, opleiden en juridisch-administratieve processen. 
Tijdens mijn stage wil ik ontdekken waar mijn interesse ligt binnen het HR-vakgebied zodat ik weet waar ik na mijn opleiding aan de slag wil gaan. Wat mij op dit moment het meest aanspreekt is de commerciële kant, toch wil ik ook leren om cliënten te kunnen coachen. 
 

Scroll naar boven