Sluit navigatie

Mirjam van der Zaag

Ik vind dat iedereen er toe doet en een kans verdient in onze maatschappij. En soms wel meerdere kansen. Meedoen met de talenten die je hebt. Kijken wat iemand kan, in plaats van wat iemand niet kan.
Ervaren als adviseur op het gebied van inclusief ondernemen en participeren zet ik mij in om plekken te realiseren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sterk in procesmanagement en netwerkvaardigheden enthousiasmeer ik werkgevers voor inclusief ondernemen en ondersteun ik hen bij het vinden van mogelijkheden binnen hun bedrijf om mensen uit de doelgroep een plek te bieden. Met mijn planmatig en analytisch denkvermogen breng ik in kaart waar kansen liggen. Daarbij ben ik loyaal, praktisch- en doelgericht. Ik sta verder bekend als een gedreven en evenwichtig persoon met optimistische instelling. Met persoonlijke aandacht, een luisterend oor en praktische adviezen op het gebied van inclusie, wordt meedoen mogelijk. Zowel voor de participatie deelnemers als de werkgevers. 

JobUp is voortdurend bezig met het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van haar diensten. We zijn erkend door onderstaande instanties.

Blik op WerkNolocMVO NederlandJobUp - UWV erkende jobcoachorganisatie

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook JobUpLinkedin JobUpTwitter JobUp

Contact

Antoniuslaan 1 D
3341 GA  Hendrik Ido Ambacht

078 - 82 00 080
info@jobup.nl

Scroll naar boven