Sluit navigatie

Erik Baan

Al vanaf 2011 ben ik werkzaam bij JobUp. Nog steeds mag ik vol enthousiasme meebouwen aan een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is, ongeacht iemands achtergrond of beperking. Ik vind het een uitdaging om bruggenbouwer te zijn voor mensen die problemen ervaren op het gebied van werk. Het opgebouwde netwerk van bedrijven komt hierbij goed van pas.  

Ik vind het belangrijk om mensen te leren denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Als arbeidsdeskundige en adviseur kan ik werkgevers en werknemers van dienst zijn op het gebied van complex verzuim en andere ingewikkelde arbeidsmarktvraagstukken.  Met mijn jarenlange  opgebouwde kennis en ervaring  adviseer ik u graag bij de juiste uitvoering van wet verbetering Poortwachter,  SROI en de Participatiewet. 

Ik kom graag bij u langs om onder het genot van een kop koffie kennis met elkaar te maken en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Stuur mij een e-mail ››Bekijk mijn profiel op LinkedIn ››

JobUp is voortdurend bezig met het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van haar diensten. We zijn erkend door onderstaande instanties.

Blik op WerkNolocMVO NederlandJobUp - UWV erkende jobcoachorganisatie

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook JobUpLinkedin JobUpTwitter JobUp

Contact

Antoniuslaan 1 D
3341 GA  Hendrik Ido Ambacht

078 - 82 00 080
info@jobup.nl

Scroll naar boven