« Terug

Geslaagd als Arbeidsdeskundige

Arbeidsdeskundige Erik Baan Saxion.JPG13 jun

vandaag mocht Erik Baan zijn diploma voor arbeidsdeskundige in ontvangst nemen. Hij heeft de afgelopen 1,5 jaar hard gestudeerd bij Hogeschool Saxion in Deventer.

Het was even een hele drukke periode voor onze collega Erik, naast de opstart van JobUp en leidinggeven aan een startende organisatie, zijn lopende trajecten goed ten uitvoer brengen en hard studeren bij Saxion. Vandaag werd dit harde werken beloond met een diploma. Erik mag zich nu officieel arbeidsdeskundige noemen.  Erik gaat zich nu registeren bij de SRA en het certificeringsproces opstarten bij de NVVA.

Heeft u als werkgever te maken met complex verzuim en heeft u re-integratieadvies nodig?  Neem contact op met Erik, hij zal er voor zorgen dat met zijn arbeidsdeskundig advies de juiste stappen door u als werkgever worden gezet. 

 

De opleiding werd de afgelopen 1,5 jaar gegeven op Park Spelderholt in Beekbergen, dit is een waanzinnig mooie plek in de bossen waar ook veel mensen met arbeidshandicap waardevolle werkervaring kunnen op doen. 

Spelderholt

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven