« Terug

Bruggen bouwen voor bijzondere mensen

JobUp - Toulonselaan 76 Dordrecht.jpg01 sep

Vandaag 1 september 2011 zijn we gestart met JobUp. Mensen met een kwetsbaarheid helpen bij het vinden en vasthouden van betaald werk, dat wordt onze missie! We hebben er heel veel zin in.

JobUp is ontstaan vanuit een denktank van Intro Personeel en De Hoop GGZ. Het afgelopen jaar is er door hen nagedacht hoe mensen die behandeling bij De Hoop GGZ hebben gehad beter te kunnen helpen bij hun zoektocht naar betaald werk. JobUp wordt het verlengstuk van De Hoop Re-integratie, hierin hopen we Anja van Dam te ondersteunen in haar werk. Maar ook voor andere zorginstellingen zoals Eleos, ASVZ, Eddee, Profila Zorg hopen we met JobUp te kunnen helpen.

Hierbij hopen we ook het werknemersnetwerk van Intro Personeel goed te kunnen gaan benutten, we hebben werkplekken nodig. Erik Baan en Rosalie van Dongen staan te popelen om voor mensen en bedrijven aan de slag te gaan.

Vooralsnog zullen we de volgende diensten gaan aanbieden:

  • Jobcoaching (in onder aanneming van VAC uit Oosterhout)
  • Re-integratie UWV (in onder aanneming van De Hoop Re-integratie)
  • Re-integratie 2e spoor
  • Outplacement
  • Detachering (via Intro Participatie)

We hopen hierin een waardevolle partner te zijn voor UWV en Baanbrekend Drechtsteden.

Woon jij in Dordrecht of de Drechtsteden, woon je bij De Hoop GGZ? Heb jij een UWV uitkering en heb je hulp nodig? Bent u werkgever en wilt u sociaal ondernemen? Of loopt u vast in een complex verzuim dossier?  Neem contact met ons op via 078-8200080 of info@jobup.nl  Of kom gewoon langs voor een lekkere bak koffie op de Toulonselaan 76, 3312 EV in Dordrecht. We huren een heel leuk kantoortje bij van Van Dongen Installateurs.  Welkom!

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven