« Terug

JobUp go's to Krimpenerwaard, op Jacht naar Kracht

Contract tekenen.jpg22 feb

Een heel moment vandaag waar we heel trots op zijn, onze directeur Erik Baan mocht samen met Bob Mesman van de Gemeente Krimpenerwaard een handtekening zetten onder een samenwerkingsovereenkomst.

JobUp is vandaag door de Gemeente Kirmpenerwaard gecontracteerd voor het verlenen van een aantal diensten voor de gemeentelijke klanten die onder de participatiewet vallen. Vanaf 1 maart 2016 gaan we aan de slag met ons 'speciale product' Jacht naar Kracht. We gaan een groep van 20 mensen die al wat langer een bijstandsuitkering ontvangen en aan het werk willen activeren, re-integreren en coachen. We gaan eerst met hen een sollicitatietraining doorlopen en daarna samen met de klant op zoek naar een passende baan. 

Daarnaast zijn we met 2 andere jobcoachorgansiaties geselecteerd en gecontracteerd om Jobcoaching te verzorgen voor mensen die op het werk een stukje begeleiding nodig hebben. 

Woon jij in de Krimpenerwaard (Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Bergambacht, Ouderkerk aan den IJssel, Stolwijk, Berkenwoude, Vlist, Haastrecht of schoonhoven) en heb je hulp nodig bij het vinden van werk? Of heb je moeite om je baan vast te houden? Neem contact met ons op. Samen met de gemeente bekijken we of je jou kunnen helpen.  Onze coaches gaan graag voor je aan de slag.

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven