« Terug

UPDATE: Maatregelen Coronavirus

coronavirus_in_nederland.jpg03 mei

Het Coronavirus grijpt nog steeds om zich heen. Wij willen u met dit bericht informeren over hoe wij bij JobUp onze verantwoordelijkheid willen nemen om besmetting en verdere verspreiding zoveel als mogelijk te voorkomen.

Tot er versoeplingen komen vanuit het RIVM en de overheid gaan op de volgende manier met de gestelde RIVM richtlijnen om:

  • Coaches werken waar mogelijk vanuit huis, de afspraken met onze clienten en opdrachtgevers doen zij zoveel mogelijk via telefoon, mail en/of videobellen (o.a. Skype, Teams, Zoom)
  • Ons kantoor is dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar van 8.30u. tot 17.00u.
  • Alleen in urgente situaties kunnen gesprekken met clienten of opdrachtgevers ‘live’ plaatsvinden op ons kantoor of bij een werkgever, dit doen we uitsluitend als alle partijen hier toestemming voor geven en klachtenvrij zijn. 
  • Wij schudden géén handen en houden voldoende afstand. 
  • Groepsgewijze trainingen beperken wij op aantallen.
  • Wij adviseren onze clienten actief om bij verkoudheid en griepklachten zoals keelpijn, hoesten, niezen en (eventueel) koorts thuis te blijven van hun werk en sociale contacten te vermijden.

Vragen

Deze situatie vraagt om maximale creativiteit en inzet van iedereen. We zien dat gelukkig overal om ons heen gebeuren, en wensen iedereen hier veel succes en wijsheid hierbij. Neem voor eventuele vragen gerust contact met ons op via mail info@jobup.nl of 078-8200080. Als we met z'n allen de richtlijnen zoveel mogelijk opvolgen voorkomen we hopelijk verdere verspreiding en dat de risicogroepen besmet raken. 

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Informatiekaart-coronavirus_Pharos_10-maart_versie-3.pdf1,1 MBapplication/pdfdownload

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven