« Terug

Verslaving op de werkvloer

Drugs op de werkvloer.jpg17 mei

JobUp kijkt terug op een hele waardevolle netwerkbijeenkomst die we samen met Intro Personeel en Zakenvrienden van De Hoop op 16 mei 2019 mochten organiseren. Het thema was Verslaving op de werkvloer.

Tijdens de netwerkbijeenkomst ging spreker Stephan Roelofs in op allerlei dilemma’s en vragen die leven rondom verslaving op de werkvloer. Hoe kun je herkennen of een medewerker worstelt met een verslaving? Hoe maak je het bespreekbaar en op wat voor manier kun je handelen als werkgever?

Stephan Roelofs is de oprichter van Be-Responsible en een allround professional op het gebied van doserings- en afhankelijkheidsproblematiek. Als ex-verslaafde kent hij de destructie van alcohol- en drugsgebruik als geen ander. Zijn jarenlange ervaring in herstel, het doen van interventies en het samenwerken met vele werkgevers maken van hem een unieke sparringpartner als het gaat om problematiek op de werkvloer. Oplossingsgericht zijn en het nemen van verantwoordelijkheid van zowel werkgever als werknemer zijn sleutelwoorden in het dagelijkse werk. Het eigen preventie product ‘De Alcohol- en drugsvrije werkvloer’ is succesvol en inmiddels opgenomen in de database Loket gezond leven van het RIVM.

Heeft u als werkgever te maken met verslavingsproblematiek op de werkvloer, neem dan contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Meer info over Stephan Roelofs en zijn organisatie: https://be-responsible.nl/ 

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven