Re-integratie- en jobcoachbureau Gouda

JobUp is een re-integratie- en jobcoachbureau wat actief is in Gouda en de Krimpenerwaard. Wij helpen mensen die vastlopen in werk. Zo helpen wij mensen die werkzoekend zijn, maar ook mensen die het lastig vinden om een baan vast te houden. Onze clienten hebben veelal een UWV ziektewet, Wajong, WIA uitkering of een indicatie banenafspraak

Wij zijn de schakel tussen iemand die op zoek is naar een passende baan en het UWV Gouda of Gemeente Gouda. Ook hebben wij een netwerk van sociale ondernemers uit Gouda en omgeving. 

Wij bieden mensen jobcoaching in verschillende soorten begeleidingstrajecten, zoals UWV modulaire diensten, Werkfit, UWV Naar Werk, Loopbaanbegeleiding, Jobcoaching en 2e spoor re-integratie.

Woon jij in Gouda of omgeving en ben jij op zoek naar een leuke en passende baan? Neem dan contact met ons op. Graag kijken we met jou in een gesprek wat er mogelijk is. Mocht er een wederzijds vertrouwen en klik zijn tussen jou en de jobcoach, dan nemen we contact op met de arbeidsdeskundige of klantmanager van het UWV of Gemeente, dit om de mogelijkheden te bespreken.

Een Werkfit of Naar Werk traject vanuit het UWV kost jou geen geld, alleen je 100% inzet is noodzakelijk.

Neem contact op ››

Integrale jobcoaching

JobUp heeft unieke samenwerkingsverbanden met zorginstellingen in de regio Gouda. Vanuit De Hoop GGZ, Eleos, ASVZ, Boba Levensloopbegeleiding en Eddee is er een integrale aanpak rondom werkzoekende cliënten. Op deze manier krijgt de cliënt de zorg en begeleiding die noodzakelijk is en kan er snel geschakeld worden als zaken vast dreigen te lopen. 

Regelmatig is er ook een warme overdracht tussen de stagedocent van een praktijkschool of VSO school en een jobcoach van JobUp.

Ook voor een zorginstelling is deze aanpak zeer waardevol en interessant, vanuit de WMO contractering en daarbij komende financiëring is het noodzakelijk dat cliënten van een instelling stappen gaan maken op de zelfredzaamheidsmatrix. Door de integrale aanpak worden deze resultaten aantoonbaar beter.

Werkgeversdienstverlening Gouda

Wij zijn er in Gouda ook voor werkgevers, met name voor advies en begeleiding bij wet- en regels rondom complex verzuim (wet verbetering poortwachter) en invulling van de participatiewet. Ook voeren wij outplacementtrajecten en 1e & 2e spoortrajecten uit voor mensen die door een re-organisatie of ziekte een organisatie moeten verlaten.

Ook helpen wij diverse werkgevers in Gouda en omgeving, die met aanbestedingen te maken hebben, bij het invullen van social return. Veel werkgevers in de infra, groen, grond, weg of waterbouw weten ons te vinden voor werving & selectie, verloning en begeleiding van SROI kandidaten. Wij werken hierbij nauw samen met UWV, Gemeente Gouda en Promen. De SROI kandidaten proberen we ook te werven vanuit het cliëntenbestand van De Hoop GGZ uit Rotterdam of Dordrecht, dit zijn mensen met veelal interessante werkervaring en kennis die na een behandeltraject graag weer aan de slag willen.

Neem contact op ››

Scroll naar boven