• advies-header-jobup.jpg

Advies

Wij maken echt werk van mensen. Wij begeleiden opdrachtgevers, werknemers en werkgevers om hen verder te helpen. Zo denken wij mee in vraagstukken rondom complex verzuim en sociaal ondernemen. Daarvoor is er een partner nodig met kennis van zaken en met het hart op de juiste plaats. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij vertalen de regels naar praktische oplossingen en hebben alles in huis om uw project te laten slagen. Hierbij heeft u als bedrijf één aanspreekpunt. En dat zijn wij.

Waarover kunnen wij u adviseren? Wij zijn expert als het gaat om arbeidsdeskundige vraagstukken rondom belasting versus belastbaarheid, wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij de invulling van Social Return eisen, wij zijn graag uw kennispartner als het gaat om juridische kaders en de subsidiemogelijkheden bij het verlonen van mensen met een arbeidsbeperking en wij kunnen u ondersteunen en advsieren bij de invulling van de Participatiewet.

Verlonen

Verloning via JobUp is bedoeld voor werkgevers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans in hun organisatie willen geven en dit op een flexibele- én verantwoorde manier willen doen. Wij hebben hier specialistische kennis voor in huis. Zo kunnen we zorgen voor de payrolling, het uitzenden of het detacheren van werknemers. 


“Bij Evides vinden we het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Wij willen dat dit goed geregeld wordt. Daarom verloont JobUp deze medewerkers. Daardoor lopen wij geen risico's en het neemt ook veel werk uit handen.”

Wim, Falicitair manager bij Evides waterbedrijf

Alle werkgeversregelingen worden verrekend in het inleentarief, waardoor de werkgever te maken heeft met overzichtelijke kosten. Zo kunnen werknemers met een arbeidsbeperking binnen uw organisatie tegen verantwoorde kosten worden ingezet. 

Wij zijn VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd en houden ons aan de spelregels van de NBBU cao.


 PDF LEAFLET: VERLONING  VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN

Wat onze relaties zeggen...

succesverhalen-wim.png

"JobUp neemt met jobcoaching veel werk uit handen."

- Wim
Falicitair manager bij Evides Waterbedrijf te Rotterdam

succesverhalen-wendy.png

“JobUp komt haar afspraken na en schakelt snel."

- Wendy
Arbeidsdeskundige bij het UWV

succesverhalen-ellen.png

“Ze hanteren korte lijnen en wisten snel wat we zochten."

- Ellen
Officemanager bij
Veth Propulsion te Papendrecht

succesverhalen-rien.png

"Door JobUp kan ik mijn verantwoordelijkheid nemen in de participatiewet”

- Rien
Werkgever bij Quist Vloerisolatie te Hardinxveld Giessendam

Scroll naar boven