• coaching-header-jobup.jpg

Coaching

Wij maken echt werk van mensen. Wij bieden coaching aan om mensen die vast dreigen te lopen, of al vastgelopen zijn, verder te helpen. Het maakt niet uit of ze nu werkzoekend zijn of al (langere tijd) een baan hebben. Soms is het moeilijk om een baan te vinden die bij iemand past, voor andere mensen is het weer lastiger om een baan te behouden. Wij bieden hiervoor een belangrijke coachende rol aan.

Persoonlijk contact schrijven we met een hoofdletter en wij geven praktische coaching waardoor onze klanten verder komen. Om dit te bereiken hebben we gecertificeerde loopbaanbegeleiders en jobcoaches in dienst.

Neem contact op ››

Trainingen

Bij JobUp hebben wij gecertificeerde trainers in dienst die zowel op individueel niveau als op teamniveau door middel van een training inzicht kunnen geven in de structuren en dynamiek van teams en persoonlijkheden en gedragingen van werknemers, Zoals:  

We bieden standaard trainingen en trainingen op maat, net waar u als organisatie behoefte aan hebt. Benieuwd naar onze aanpak of een offerte opvragen? Neem contact op voor meer informatie. 

Neem contact op ››

DISC - Teamtraining

Eén van de betere persoonlijkheidstesten die we aanbieden heet DISC.  Hierin maken we gedrag inzichtelijk en zien we de voorkeursstijl in gedrag en communicatie. DISC gaat uit van het principe dat ieder mens 1 of meerdere persoonlijkheidsstijlen heeft gebaseerd op: Daadkrachtig & Direct, Interactief & Inspirerend, Stabiel & Sociaal en Conformerend & Correct. De reden achter keuzes die mensen maken (waarom mensen doen wat ze doen) wordt gemeten met de drijfverentest en ook de meting van de voorkeur voor je primaire teamrollen maken onderdeel uit van de DISC 3D test.

Durf je op ontdekkingstocht te gaan? Dan krijg je een beter zelfbeeld, maar ook inzicht in het gedrag van de ander. Het resultaat: betere relaties met collega’s en klanten, effectievere communicatie en oplossingen bij verstoorde relaties of conflicten.

We kunnen de DISC inzetten in combinatie met een van onze andere programma's om zo werknemers en werkzoekenden verder te helpen. Maar wij bieden de test ook aan in een training voor teams. Om zo beter zicht te krijgen op de persoonlijkheden in een team. En dat inzicht kan een hoop veranderen in de praktijk. Ook alleen een DISC test afnemen behoort tot de mogelijkheden. 

Benieuwd naar onze aanpak of een offerte opvragen? Neem contact op voor meer informatie.  VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN

Neem contact op ››

Wat onze cliënten zeggen...

succesverhalen-gerdine.png

"Ik werd tijdens mijn traject erg goed geholpen. Mijn coach stond altijd voor mij klaar.”

- Gerdine
Meubelmaker bij Vlasblom Meubel- en interieurbetimmeringen te Bleskensgraaf

succesverhalen-mouricio.png

"JobUp is betrokken en heeft kennis van zaken.”

- Maurizio
Monteur bij Cordaad startmotoren te Hoogvliet

succesverhalen-joey.png

"We hebben gekeken naar mijn sterke kanten en een baan gevonden die bij me past."

- Joey
Facilitair medewerker bij Veth Propulsion te Papendrecht

succesverhalen-ella.png

“JobUp geeft mij de juiste ondersteuning, waardoor ik beter presteer.”

Ella 
Facilitair medewerkster bij Evides Waterbedrijf in Rotterdam

Scroll naar boven