• coaching-header-jobup.jpg

Coaching

Wij maken echt werk van mensen. Wij bieden coaching aan om mensen die vast dreigen te lopen, of al vastgelopen zijn, verder te helpen. Het maakt niet uit of ze nu werkzoekend zijn of al (langere tijd) een baan hebben. Soms is het moeilijk om een baan te vinden die bij iemand past, voor andere mensen is het weer lastiger om een baan te behouden. Wij bieden hiervoor een belangrijke coachende rol aan.

Persoonlijk contact schrijven we met een hoofdletter en wij geven praktische coaching waardoor onze klanten verder komen. Om dit te bereiken hebben we gecertificeerde loopbaanbegeleiders en jobcoaches in dienst.

Neem contact op ››

Loopbaanbegeleiding

Misschien vraag je jezelf wel eens af of je op de goede werkplek zit. Of moet je noodgedwongen op zoek naar een andere werkomgeving. Wij hebben loopbaanadviseurs die je bij deze zoektocht kunnen ondersteunen.

Om je een goed advies te kunnen geven moeten we je eerst leren kennen. Dit doen wij door persoonlijk contact te leggen, ondersteunt door het maken van testen(TMA, DISC, IXLY) en opdrachten. Samen met jou gaan we op zoek naar nieuw perspectief. 


“In het loopbaantraject bij JobUp heb ik de persoonlijkheid van mijn collega's en die van mijzelf leren kennen. Door onder andere de DISC 3D test heb ik veel inzicht gekregen in mijn drijfveren en competenties en heb ik een baan gevonden die bij mij past. JobUp is betrokken op mij als mens en heeft hart voor de zaak.”

Erwin, technisch medewerker bij CSG Prins Maurits.
 
Wil je groeien in je werk? Kom langs om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen en welk traject het beste bij jou past. De koffie staat klaar. 

Meer informatie voor werkgevers ›› Neem contact op ››

LOOPBAANADVIES EN DE WERKGEVER

Eigen inzicht is de sleutel tot succes. Ook voor werkgevers is het goed om de drijfveren en inzichten van hun werknemers te weten. Hierdoor wordt duidelijk waar de werknemer intrinsiek door gemotiveerd wordt en op welke manier een werknemer zich het beste kan ontplooien, binnen of zelfs buiten de huidige organisatie. Dit inzicht kan ook gebruikt worden bij organisatieontwikkeling, conflictbeheersing en werving & selectie. Onze loopbaanadviseur denkt graag met u mee. 

Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 PDF LEAFLET: LOOPBAANONTWIKKELING

Scroll naar boven