• coaching-header-jobup.jpg

Coaching

Wij maken echt werk van mensen. Wij bieden coaching aan om mensen die vast dreigen te lopen, of al vastgelopen zijn, verder te helpen. Het maakt niet uit of ze nu werkzoekend zijn of al (langere tijd) een baan hebben. Soms is het moeilijk om een baan te vinden die bij iemand past, voor andere mensen is het weer lastiger om een baan te behouden. Wij bieden hiervoor een belangrijke coachende rol aan.

Persoonlijk contact schrijven we met een hoofdletter en wij geven praktische coaching waardoor onze klanten verder komen. Om dit te bereiken hebben we gecertificeerde loopbaanbegeleiders en jobcoaches in dienst.

Neem contact op ››

Loopbaanadvies- en coaching

Misschien vraag je jezelf wel eens af of je op de goede werkplek zit. Of moet je noodgedwongen op zoek naar een andere werkomgeving. Wij hebben loopbaanadviseurs die je bij deze zoektocht kunnen ondersteunen.

Om je een goed advies te kunnen geven moeten we je eerst leren kennen. Dit doen wij door persoonlijk contact te leggen, ondersteunt door het maken van testen (TMA, DISC, IXLY) en opdrachten. Samen met jou gaan we op zoek naar nieuw perspectief. 


“In het loopbaantraject bij JobUp heb ik de persoonlijkheid van mijn collega's en die van mijzelf leren kennen. Door onder andere de DISC 3D test heb ik veel inzicht gekregen in mijn drijfveren en competenties en heb ik een baan gevonden die bij mij past. JobUp is betrokken op mij als mens en heeft hart voor de zaak.”

Erwin, technisch medewerker bij CSG Prins Maurits.
 
Wil jij groeien en/of verandering in je werk? Vanuit JobUp bieden we 3 verschillende loopbaanadvies trajecten, met name brons, zilver en goud. Bel, mail of kom langs om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen en welke van de 3 trajecten het best bij jouw situatie past. 

Traject Brons ›› Traject Zilver ›› Traject Goud ››

Meer informatie voor werkgevers ››

Loopbaanadviestraject - brons

Dit loopbaanadvies traject bestaat uit een intake via de telefoon of via beeldbellen. Daarna volgt één individueel gesprek (van circa 1,5 uur) met een loopbaanadviseur bij ons op kantoor. De leidraad voor dit traject is één van de beroepskeuzes en/of persoonlijkheidstesten van IXLY of de TMA. Dit loopbaanadviestraject levert je waardevolle informatie op. Het gesprek geeft jou inzicht welke studie(s) of beroep(en) theoretisch gezien goed bij jou zouden kunnen passen. Het bronzen traject kost € 325,00 (ex. btw)

Neem contact met ons op voor meer informatie en informeer naar de mogelijkheden. 

Loopbaanadviestraject - zilver

Dit loopbaanadviestraject bestaat uit een intake via de telefoon of via beeldbellen. Daarna volgen er drie individuele gesprekken met één van onze loopbaanadviseurs. De leidraad voor de gesprekken is de Talent Motivation Analyse. De TMA geeft inzicht in jouw drijfveren en competenties. Hierdoor krijg je helder welke beroepen en branches (theoretisch gezien) goed bij jou passen. We kijken er ook naar welke aspecten, met name op het gebied van werk, jou energie geven en welke jou energie kosten. De uitkomst van dit loopbaanadviestraject levert je hele waardevolle informatie op voor de toekomst. Een zilveren loopbaanadviestraject kost € 675,00 (ex. BTW)

Neem contact met ons op voor meer informatie en informeer naar de mogelijkheden. 

Loopbaanadviestraject - goud

Dit loopbaanbegeleidingstraject is ons meest uitgebreide loopbaanadvies-traject. Het traject bestaat uit een intake en vijf individuele gesprekken met één van onze loopbaanadviseurs. De leidraad voor het traject is de TMA. De TMA gaat inzicht geven in jouw drijfveren en competenties. Hierdoor krijg je helder welke beroepen en branches goed bij jou passen.We kijken er ook naar welke aspecten, met name op het gebied van werk, jou energie geven en welke jou energie kosten. Samen zetten we een stip aan de horizon en denken we actief mee hoe en op welke termijn jij jouw droombaan kunt gaan verwezenlijken. De looptijd van dit traject wordt in overleg met jou bepaald.

Dit loopbaanadviestraject levert je hele waardevolle informatie op voor de toekomst. Het gouden traject kost € 1.200,00 (ex. BTW)

Neem contact met ons op voor meer informatie en informeer naar de mogelijkheden. 

 PDF LEAFLET: LOOPBAANONTWIKKELING

Wat onze cliënten zeggen...

"De loopbaanadvisieur was heel sterk in zijn mensenkennis. Door zijn methodiek kan hij verbanden leggen waardoor hij neutraal en helder je talenten en valkuilen kan benoemen. Want die horen bij elkaar. Mede door zijn adviezen werk ik nu bij een ontzettend gaaf bedrijf"

Angela

“De loopbaanadviseur heeft mij deskundig en op een voor mij prettige manier geholpen. Hij bezit een flink portie mensenkennis en kon mij al snel de goede richting op helpen. Hij is vriendelijk, neemt de tijd, geeft rust, analyseert en met flink wat ervaring geeft hij je de juiste bagage mee om verder te kunnen!"

Ingmar

Ik ging iedere keer weer vol enthousiasme naar huis. De coach was overtuigend, enthousiast en denkt echt mee in mijn belang. Zijn uitleg van mijn TMA analyse was motiverend en kundig. Ook zijn praktijkvoorbeelden zijn verhelderend en juist net dat extra steuntje in mijn rug om vertrouwen te hebben in mijn eigen talenten en drijfveren. 

Harmke

Ik heb Alwin als coach leren kennen als iemand die eerst heel goed luistert en daarna heel snel en accuraat kan aangeven wat er nodig is om een intrinsieke motivatie om te zetten in acties. Zijn oprechte enthousiasme werkt aanstekelijk. Na een gesprek met hem krijg je energie om daadwerkelijk met verandering aan de slag te gaan.

Danny

LOOPBAANADVIES OP DE WERKVLOER

Ieder bedrijf of elke organisatie krijgt te maken met de gevolgen van een veranderende arbeidsmarkt en vergrijzing van het personeelsbestand. Om als organisatie op de lange termijn relevant en succesvol te blijven, is het noodzakelijk om mensen langer gezond en gemotiveert aan het werk te houden.

Eigen inzicht is de sleutel tot succes. Ook voor werkgevers is het goed om kennis te hebben van de drijfveren en inzichten van de werknemers. Hierdoor wordt duidelijk waar de werknemer intrinsiek door gemotiveerd wordt en op welke manier een werknemer zich het beste kan ontplooien, binnen of zelfs buiten de huidige organisatie. Dit inzicht kan gebruikt worden bij duurzame inzetbaarheid, organisatieontwikkeling, conflictbeheersing en werving & selectie. Onze loopbaanadviseurs denken graag met u mee. 

Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 PDF LEAFLET: LOOPBAANONTWIKKELING

Scroll naar boven