• coaching-header-jobup.jpg

Coaching

Wij maken echt werk van mensen. Wij bieden coaching aan om mensen die vast dreigen te lopen, of al vastgelopen zijn, verder te helpen. Het maakt niet uit of ze nu werkzoekend zijn of al (langere tijd) een baan hebben. Soms is het moeilijk om een baan te vinden die bij iemand past, voor andere mensen is het weer lastiger om een baan te behouden. Wij bieden hiervoor een belangrijke coachende rol aan.

Persoonlijk contact schrijven we met een hoofdletter en wij geven praktische coaching waardoor onze klanten verder komen. Om dit te bereiken hebben we gecertificeerde loopbaanbegeleiders en jobcoaches in dienst.

Neem contact op ››

Loopbaanadvies- en coaching

Misschien vraag je jezelf wel eens af of je op de goede werkplek zit. Of moet je noodgedwongen op zoek naar een andere werkomgeving. Wij hebben loopbaanadviseurs die je bij deze zoektocht kunnen ondersteunen.

Om je een goed advies te kunnen geven moeten we je eerst leren kennen. Dit doen wij door persoonlijk contact te leggen, ondersteunt door het maken van testen (TMA, DISC, IXLY) en opdrachten. Samen met jou gaan we op zoek naar nieuw perspectief. 


“In het loopbaantraject bij JobUp heb ik de persoonlijkheid van mijn collega's en die van mijzelf leren kennen. Door onder andere de DISC 3D test heb ik veel inzicht gekregen in mijn drijfveren en competenties en heb ik een baan gevonden die bij mij past. JobUp is betrokken op mij als mens en heeft hart voor de zaak.”

Erwin, technisch medewerker bij CSG Prins Maurits.
 
Wil jij groeien en/of verandering in je werk? Vanuit JobUp bieden we 3 verschillende loopbaanadvies trajecten, met name basis, premium en een ontwikkeltraject NL leert door. Bel, mail of kom langs om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen en welk traject het best bij jouw situatie past. 

Basis traject ›› Premium traject ›› Ontwikkeltraject NL leert door ›› 

Meer informatie voor werkgevers ››

Loopbaanadviestraject - basis

Dit loopbaanadvies traject bestaat uit een intake via de telefoon of via beeldbellen. Daarna volgt één individueel gesprek (van circa 1,5 uur) met een loopbaanadviseur bij ons op kantoor. De leidraad voor dit traject is één van de beroepskeuzes en/of persoonlijkheidstesten van IXLY of de TMA. Dit loopbaanadviestraject levert je waardevolle informatie op. Het gesprek geeft jou inzicht welke studie(s) of beroep(en) theoretisch gezien goed bij jou zouden kunnen passen. Het basis traject kost € 350,00 (inclusief btw)

Neem contact met ons op voor meer informatie en informeer naar de mogelijkheden. 

Loopbaanadviestraject - premium

Dit loopbaanadviestraject bestaat uit een intake via de telefoon of via beeldbellen. Daarna volgen er drie individuele gesprekken met één van onze loopbaanadviseurs. De leidraad voor de gesprekken is de Talent Motivation Analyse. De TMA geeft inzicht in jouw kwaliteiten en drijfveren. Hierdoor krijg je helder welke beroepen en branches (theoretisch gezien) goed bij jou passen. We kijken er ook naar welke aspecten, met name op het gebied van werk, jou energie geven en welke jou energie kosten. Ook krijg je helder op welke plek jij het best tot bloei kan komen en hoe je dit in de praktijk gaat verwezenlijken. De looptijd van dit traject wordt in overleg met jou bepaald. De uitkomst van dit loopbaanadviestraject levert je hele waardevolle informatie op voor de toekomst. Een premium loopbaanadviestraject kost € 675,00 (inclusief BTW)

Neem contact met ons op voor meer informatie en informeer naar de mogelijkheden. 

 PDF LEAFLET: LOOPBAANONTWIKKELING

Ontwikkeltraject NL Leert Door 2020

LET OP! Op dit moment is er géén mogelijkheid meer om een NL Leert Door traject bij JobUp te volgen. Het max. aantal beschikbare trajecten vanuit de overheid zijn helaas bereikt. In 2021 is er wellicht weer ruimte, we houden u op de hoogte. Wil je op eigen kosten toch een traject volgen? Wij hebben al een loopbaanadviestraject voor € 350,00, informeer naar de voorwaarden.  

De corona crisis heeft een geweldige impact op onze maatschappij, ook op de arbeidsmarkt. Teveel mensen zijn inmiddels hun baan kwijtgeraakt of zullen in de nabije toekomst op zoek moeten gaan naar ander werk.  Voor veel mensen is omscholing een goede manier om weer aan het werk te komen. Om hier een goede keuze in te maken heb je inzicht nodig. Waar liggen voor jou de beste kansen om weer aan het werk te komen?

Voor alle (niet) werkenden, waaronder flexwerkers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers, is een gratis loopbaanadviestraject te volgen bij JobUp. Door dit loopbaanadviestraject kan jij je (her)oriënteren op jouw arbeidsmarktpositie. Tijdens 3 gesprekken neem je de tijd om stil te staan bij jezelf, je werk en je toekomst. 

  • Wie ben je? Waar ben je goed in? Waar ben je minder goed in?
  • Wat beviel/bevalt wel of juist niet in je vorige/huidige baan?
  • Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt? 
  • Is omscholing mogelijk?
  • En wat heb jij nodig om die kansen te kunnen pakken?

Aan de hand van deze en andere vragen stel je samen met de loopbaancoach een persoonlijk ontwikkelplan op. Hierin is opgenomen welke stappen je wilt zetten, op welke termijn en welke ondersteuning je nodig hebt.

Loopbaaninstrumenten
De loopbaanadviseur kan tijdens het traject gebruik maken van de diverse loopbaaninstrumenten, zoals de TMA en DISC, dit om je huidige situatie en de situatie zoals je die in de toekomst wenst helder te maken. 
 
Na afloop ontvang je een gespreksverslag en heb je een degelijk Persoonlijk-Ontwikkel-Plan waarmee je klaar bent voor de toekomst!
 
Het gratis loopbaan-ontwikkeltraject is beschikbaar voor iedereen.
 

Neem contact op ››

Wat onze cliënten zeggen...

"De loopbaanadvisieur was heel sterk in zijn mensenkennis. Door zijn methodiek kan hij verbanden leggen waardoor hij neutraal en helder je talenten en valkuilen kan benoemen. Want die horen bij elkaar. Mede door zijn adviezen werk ik nu bij een ontzettend gaaf bedrijf"

Angela

“De loopbaanadviseur heeft mij deskundig en op een voor mij prettige manier geholpen. Hij bezit een flink portie mensenkennis en kon mij al snel de goede richting op helpen. Hij is vriendelijk, neemt de tijd, geeft rust, analyseert en met flink wat ervaring geeft hij je de juiste bagage mee om verder te kunnen!"

Ingmar

Ik ging iedere keer weer vol enthousiasme naar huis. De coach was overtuigend, enthousiast en denkt echt mee in mijn belang. Zijn uitleg van mijn TMA analyse was motiverend en kundig. Ook zijn praktijkvoorbeelden zijn verhelderend en juist net dat extra steuntje in mijn rug om vertrouwen te hebben in mijn eigen talenten en drijfveren. 

Harmke

Ik heb Alwin als coach leren kennen als iemand die eerst heel goed luistert en daarna heel snel en accuraat kan aangeven wat er nodig is om een intrinsieke motivatie om te zetten in acties. Zijn oprechte enthousiasme werkt aanstekelijk. Na een gesprek met hem krijg je energie om daadwerkelijk met verandering aan de slag te gaan.

Danny

LOOPBAANADVIES OP DE WERKVLOER

Ieder bedrijf of elke organisatie krijgt te maken met de gevolgen van een veranderende arbeidsmarkt en vergrijzing van het personeelsbestand. Om als organisatie op de lange termijn relevant en succesvol te blijven, is het noodzakelijk om mensen langer gezond en gemotiveert aan het werk te houden.

Eigen inzicht is de sleutel tot succes. Ook voor werkgevers is het goed om kennis te hebben van de drijfveren en inzichten van de werknemers. Hierdoor wordt duidelijk waar de werknemer intrinsiek door gemotiveerd wordt en op welke manier een werknemer zich het beste kan ontplooien, binnen of zelfs buiten de huidige organisatie. Dit inzicht kan gebruikt worden bij duurzame inzetbaarheid, organisatieontwikkeling, conflictbeheersing en werving & selectie. Onze loopbaanadviseurs denken graag met u mee. 

Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 PDF LEAFLET: LOOPBAANONTWIKKELING

STRESS- & BURNOUT COACHING

Stress is helaas niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Er zijn vele ontwikkelingen gaande en de wereld is continue in beweging. Voor veel mensen is dit moordende tempo niet meer bij te benen en dreigen ten onder te gaan. Het is daarom van groot belang hier weerstand tegen te gaan bieden en goed te weten hoe je met veelvuldige stress moet om gaan. 

Stress kan op zowel positieve als negatieve manier worden ervaren. Zodra je er hinder van ondervindt krijgt het doorgaans een negatieve associatie. Hoe langer de stress aanhoudt, hoe groter de kans op mentale en/of fysieke klachten. Hoe langer klachten aanhouden, hoe groter de kans op overspannenheid of een burn-out. Misschien heb jij dit stadium op dit moment al bereikt of ben je nog op tijd. Op dit moment is burn-out  beroepsziekte nr. 1.

Coaching kan een goede interventie zijn om preventief (opnieuw) een burnout te voorkomen. Bij JobUp zijn er jobcoaches die veel kennis en ervaring hebben op het gebied van Burn-out. Door de coachingsessies krijg je inzicht in waar de burn-out vandaan komt, je wordt bewust gemaakt van verkeerde (levens)patronen, krijgt handvatten aangereikt om een (nieuwe) burn-out te voorkomen. Vaak maken we hierbij gebruik van persoonlijkheidstesten voor. De TMA geeft een geweldig inzicht wie jij bent als persoon. Waar je krachten en zwakten liggen.

Neem contact op ››
Scroll naar boven