• coaching-header-jobup.jpg

Coaching

Wij maken echt werk van mensen. Wij bieden coaching aan om mensen die vast dreigen te lopen, of al vastgelopen zijn, verder te helpen. Het maakt niet uit of ze nu werkzoekend zijn of al (langere tijd) een baan hebben. Soms is het moeilijk om een baan te vinden die bij iemand past, voor andere mensen is het weer lastiger om een baan te behouden. Wij bieden hiervoor een belangrijke coachende rol aan.

Persoonlijk contact schrijven we met een hoofdletter en wij geven praktische coaching waardoor onze klanten verder komen. Om dit te bereiken hebben we gecertificeerde loopbaanbegeleiders en jobcoaches in dienst.

Neem contact op ››

Jobcoaching

Het hebben en behouden van een baan, met alles wat daar bij komt kijken, kan best ingewikkeld zijn. Gelukkig kan een jobcoach je hier bij helpen. Wij kunnen je ondersteunen bij het hele inwerkproces en bij zaken die op het werk (nog) niet zo goed lopen. Denk hierbij aan punten als werkhouding, werkritme, werkdruk, collegialiteit, omgaan met conflicten, werktempo en het nakomen van afspraken. Ook heeft de jobcoach gedurende een jobcoachtraject contact met jouw werkgever, collega's en het UWV of de gemeente. Alles is er op gericht om je beter te laten functioneren en je baan voor de toekomst te behouden.  

“Om de twee weken komt mijn coach Wouter langs. Bij hem kan ik altijd kwijt wat ik lastig vind in het werk. Hij luistert naar me en geeft me tips. Ook helpt hij mijn collega's om goed met mijn beperking om te gaan. Dat maakt het werk hier erg fijn voor me”

Joey, facilitair medewerker bij Veth Propulsion in Papendrecht

Jobcoaching kunnen wij je gratis* aanbieden als er sprake is van een vastgestelde (arbeids)beperking. Ook komt het regelmatig voor dat werkgevers de kosten voor jobcoaching vergoeden. In een kennismakingsgesprek kunnen wij beoordelen of je voor jobcoaching in aanmerking zou kunnen komen. 

*wordt vergoed door UWV of gemeente

Meer informatie voor werkgevers ››  Meer informatie voor UWV / Gemeente >>

JOBCOACHING EN DE WERKGEVER

Onze jobcoaching is er op gericht dat mensen met een beperking op een duurzame manier aan het werk blijven in de organisatie. Een jobcoach werkt samen met een werknemer en werkgever toe  naar met elkaar geformuleerde doelen.

Wij geven veel aandacht aan de persoonlijke situatie (lees: context) van de werknemer. Wij geven de client ondersteuning, maar zo nodig ook de leidinggevenden en directe collega’s van de werknemer.

Uiteindelijk is het doel dat de werknemer zelfstandig werkzaam kan blijven en beschikt u als werkgever over de juiste handvatten om de begeleiding verder ter hand te nemen.

“Wij zochten een passende persoon in de functie die wij beschikbaar hadden. JobUp heeft ons hier professioneel bij geholpen. Ze hanteren korte lijnen en wisten snel wat we zochten. Dat werkt erg prettig. Op dit moment hebben we Joey fulltime in dienst en dat gaat heel goed.”

Ellen, officemanager bij Veth Propulsion te Papendrecht


 PDF LEAFLET: JOBCOACHING

Werkgevers waarderen onze jobcoaches in 2019 met een 8.3

JOBCOACHING VOOR UWV / GEMEENTE

JobUp is een door UWV erkende jobcoachorganisatie. Ook voeren wij veel jobcoachtrajecten uit voor gemeenten in de regio. Onze jobcoaching is er op gericht dat mensen met een beperking op een duurzame manier aan het werk blijven bij een regulier bedrijf. Een jobcoach werkt samen met UWV / Gemeente, werknemer en werkgever toe naar 3 (hoofd)doelen:

  • Baanbehoud
  • Stijging van de loonwaarde
  • Werkgever / leidinggevende in staat stellen de begeleiding van de werknemer van de jobcoach over te nemen


“Wij kennen JobUp als een professionele jobcoachorgansiatie waar wij al lang mee samenwerken. JobUp komt haar afspraken na en schakelt snel. Op die manier helpen en houden we samen veel mensen van een uitkering naar werk”

Wendy, arbeidsdeskundige UWV

Zoekt u een ervaren jobcoach voor uw client? Neem vrijblijvend contact met ons op voor overleg.

 PDF LEAFLET: JOBCOACHING

Scroll naar boven