• bemiddeling-header-jobup.jpg

Bemiddeling

Wij bemiddelen mensen naar een nieuwe baan. Dit kan vanuit een uitkeringssituatie zijn of als mensen door ziekte of problemen op zoek moeten naar een andere baan. Wij maken echt werk van mensen. Wij krijgen er energie van het beste uit mensen naar boven te halen. Daarbij denken we vanuit mogelijkheden en laten we ons niet afschrikken door obstakels.

Wij zijn de schakel tussen werknemer en werkgever. Zo overleggen we met de gemeente en het UWV om alles netjes te regelen. Ook denken wij met de werkgever mee, zodat de risico’s beperkt blijven en de begeleiding op orde is. Wij geloven dat iedereen kan slagen, maar daar moet wel de juiste begeleiding bij aanwezig zijn.

Neem contact op ››

Re-integratie UWV

JobUp helpt mensen om verder te komen in hun werk. Samen met het UWV zoeken wij samen met de werkzoekende naar nieuwe en passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Hiervoor zijn er 4 type trajecten mogelijk, namelijk Sociale Activering, Praktijkassessment, Werkfit- of Naar werk-traject.

“Doordat ik een hersenbeschadiging heb opgelopen als gevolg van een ziekte, heb ik een Wajong uitkering gekregen. Samen met coach Hanno zoek ik nu naar een werkplek die bij me past en waarin ik door kan groeien naar betaald werk. Hanno helpt me goed bij deze zoektocht en leert me om mijn grenzen te bewaken.”

Anna, zoekt een werkervaringsplek in de administratie of marketing.

Een Activering, Praktijkassessment, Werkfit of Naar Werk-traject is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong, WIA, WW 35- of Ziektewet-uitkering van UWV. 


Informatie voor werkzoekenden ›› 
Informatie voor UWV ››

Informatie werkzoekenden

Modulaire Re-integratiediensten
Sociale Activering - Werk kan voor jou een 'ver van je bedshow' zijn. Je weet, met jouw forse gezondheidsklachten, maar nauwelijks de dag door te komen. Toch wil je deze situatie graag doorbreken. Je wil op een voor jouw haalbaar tempo gaan participeren. Wij kunnen je daarbij helpen. Samen gaan we met jou op zoek naar een passende dagactivitiet.   

Praktijkassessment - Het kan ook zijn dat je benieuwd bent wat jouw belastbaarheid in de praktijk is. Lukt het je om te werken?, Wat kan je aan?, hoeveel uur ben je in staat om te werken? Wij kunnen op werk-leerbedrijven van Werkvisie de Hoop in Dordrecht en Hendrik Ido Ambacht dit praktijkassessment bij je afnemen. 

Werkfit
Werken kan best ingewikkeld en niet vanzelfsprekend zijn. Wij kunnen je hierbij helpen en gaan deze uitdaging in een Werkfit-traject graag met jou aan. Ons traject Werkfit is er voor mensen die nu geen werk hebben, maar dit in de toekomst wel graag willen krijgen. Als opstapje naar betaald werk gaan we samen met jou zoeken naar een passende stage- of werkervaringsplek. Op deze plek kan je positieve werkervaring opdoen en ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Naar werk
Krijg je nu een uitkering, maar ben je er helemaal klaar voor om weer aan de slag te gaan? Volg dan ons Naar Werk-traject. Vanuit dit traject gaan we direct op zoek naar een leuke, passende en betaalde baan. Je doet mee in de sollicitatietraining waar je wordt getraind in de meest effectieve manier van solliciteren. Onze jobhunters benaderen ons netwerk van bedrijven. Wij helpen je graag en geven je net het laatste zetje wat je nodig hebt.

 LEAFLETS programma WERKFIT en NAAR WERK 

 

“Dankzij JobUp heb ik een werkplek die bij me past en waar ik het goed naar mijn zin heb. Door de coaching begrijpen collega's beter wat ik nodig heb om goed te functioneren en word ik geholpen in de dingen die ik lastig vind. En het verdient natuurlijk beter dan een uitkering”

Maurizio, heeft een betaalde baan als monteur bij Cordaad startmotoren in Hoogvliet

Informatie voor UWV

Werkfit-traject
Wij kunnen voor uw uitkeringsgerechtigden een activeringstraject bieden. Met name voor hen die nog nooit of lang geleden aan het arbeidsproces hebben deelgenomen. Er is voor deze groep vaak onvoldoende perspectief om direct aan het werk te gaan. Binnen dit traject werken wij aan het versterken van vaardigheden, zodat zij klaar zijn om betaald werk te verrichten.

De intensiviteit van de begeleiding wordt afgestemd met u als arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider. We bekijken eerst wat belemmerende factoren zijn en hoe deze kunnen worden aangepakt. Vervolgens bereiden we de deelnemer voor op het verrichten van activiteiten buitenshuis. Daarnaast werken we aan een reëel beeld op de arbeidsmarkt. Als laatste verbeteren we de werknemersvaardigheden. Dit gebeurt meestal op een werkervaringsplaats of door het uitvoeren van vrijwilligerswerk. Ons grote netwerk van organisaties en bedrijven maakt het mogelijk om snel te schakelen en uw cliënten duurzaam verder te helpen.

Naar Werk-traject
Wij kunnen voor mensen die op korte termijn in staat zijn om het werk te hervatten een Naar Werktraject aanbieden. De mensen in een Naar Werk-traject hebben soms nog net wat extra ondersteuning nodig om een baan te verkrijgen. 

We gaan samen met de werkzoekende aan de slag om een passende werkplek te vinden. Wij helpen om een duurzame beroepskeuze te maken met realistische kansen op de arbeidsmarkt. Door middel van jobhunting zal er actief gezocht worden naar een reguliere arbeidsplaats. Wij gebruiken hiervoor ons netwerk en onze kennis van de regionale arbeidsmarkt.

 LEAFLETS programma WERKFIT en NAAR WERK

Scroll naar boven