• bemiddeling-header-jobup.jpg

Bemiddeling

Wij bemiddelen mensen naar een nieuwe baan. Dit kan vanuit een uitkeringssituatie zijn of als mensen door ziekte of problemen op zoek moeten naar een andere baan. Wij maken echt werk van mensen. Wij krijgen er energie van het beste uit mensen naar boven te halen. Daarbij denken we vanuit mogelijkheden en laten we ons niet afschrikken door obstakels.

Wij zijn de schakel tussen werknemer en werkgever. Zo overleggen we met de gemeente en het UWV om alles netjes te regelen. Ook denken wij met de werkgever mee, zodat de risico’s beperkt blijven en de begeleiding op orde is. Wij geloven dat iedereen kan slagen, maar daar moet wel de juiste begeleiding bij aanwezig zijn.

Neem contact op ››

Verlonen

Verloning via JobUp is bedoeld voor werkgevers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans in hun organisatie willen geven en dit op een flexibele- én verantwoorde manier willen doen. Wij hebben hier specialistische kennis voor in huis. Zo kunnen we zorgen voor de payrolling, het uitzenden of het detacheren van werknemers. 


“Bij Evides vinden we het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Wij willen dat dit goed geregeld wordt. Daarom verloont JobUp deze medewerkers. Daardoor lopen wij geen risico's en het neemt ook veel werk uit handen.”

Wim, Falicitair manager bij Evides waterbedrijf

Alle werkgeversregelingen worden verrekend in het inleentarief, waardoor de werkgever te maken heeft met overzichtelijke kosten. Zo kunnen werknemers met een arbeidsbeperking binnen uw organisatie tegen verantwoorde kosten worden ingezet. 

Wij zijn VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd en houden ons aan de spelregels van de NBBU cao.


 PDF LEAFLET: VERLONING  VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN

Wat onze relaties zeggen...

succesverhalen-wim.png

"JobUp neemt met jobcoaching veel werk uit handen."

- Wim
Falicitair manager bij Evides Waterbedrijf te Rotterdam

succesverhalen-wendy.png

“JobUp komt haar afspraken na en schakelt snel."

- Wendy
Arbeidsdeskundige bij het UWV

succesverhalen-ellen.png

“Ze hanteren korte lijnen en wisten snel wat we zochten."

- Ellen
Officemanager bij
Veth Propulsion te Papendrecht

succesverhalen-rien.png

"Door JobUp kan ik mijn verantwoordelijkheid nemen in de participatiewet”

- Rien
Werkgever bij Quist Vloerisolatie te Hardinxveld Giessendam

Scroll naar boven