• advies-header-jobup.jpg

Advies

Wij maken echt werk van mensen. Wij begeleiden opdrachtgevers, werknemers en werkgevers om hen verder te helpen. Zo denken wij mee in vraagstukken rondom complex verzuim en sociaal ondernemen. Daarvoor is er een partner nodig met kennis van zaken en met het hart op de juiste plaats. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij vertalen de regels naar praktische oplossingen en hebben alles in huis om uw project te laten slagen. Hierbij heeft u als bedrijf één aanspreekpunt. En dat zijn wij. Waarover kunnen wij u adviseren? Arbeidsdeskundige vraagstukken, Invulling Social Return en Participatiewet.

Invulling Participatiewet

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt steeds meer voet aan de grond. Recente ontwikkelingen, zoals de invoering van de Participatiewet en de Garantiebanenregeling, maken het zelfs noodzakelijk om MVO toe te passen in uw organisatie. 

Sinds 1 januari 2015 is de Participatiewet van kracht in Nederland. Het doel van de wet is om meer mensen met een arbeidsbeperking aan de slag te krijgen. Werkgevers hebben samen met de overheid afgesproken hiervoor 125.000 garantiebanen te zullen creëren. De publieke sector neemt er hiervan 100.000 voor hun rekening en kunnen een boete krijgen als zij dit niet waar kunnen maken. Dit wordt de quotumregeling genoemd.

JobUp ontzorgt bedrijven door hen te ondersteunen en te adviseren bij het werven, selecteren en begeleiden van werknemers. Zo kunnen wij voor u een proefplaatsing verzorgen, subsidies aanvragen en de belastingvoordelen inzichtelijk maken. Er zijn namelijk tal van regelingen die het aantrekkelijk maken om iemand met een arbeidsbeperking in dienst te nemen.

Zo bieden we ondersteuning  bij het creëren en invullen van duurzame arbeidsplaatsen voor mensen met een handicap.

Wilt u meer weten wat wij u kunnen bieden? Wij komen graag bij u langs om er over door te praten en onze dienstverlening toe te lichten.

Neem contact op ››

Wat onze relaties zeggen...

succesverhalen-wim.png

"JobUp neemt met jobcoaching veel werk uit handen."

- Wim
Falicitair manager bij Evides Waterbedrijf te Rotterdam

succesverhalen-wendy.png

“JobUp komt haar afspraken na en schakelt snel."

- Wendy
Arbeidsdeskundige bij het UWV

succesverhalen-ellen.png

“Ze hanteren korte lijnen en wisten snel wat we zochten."

- Ellen
Officemanager bij
Veth Propulsion te Papendrecht

succesverhalen-rien.png

"Door JobUp kan ik mijn verantwoordelijkheid nemen in de participatiewet”

- Rien
Werkgever bij Quist Vloerisolatie te Hardinxveld Giessendam

Scroll naar boven