• advies-header-jobup.jpg

Advies

Wij maken echt werk van mensen. Wij begeleiden opdrachtgevers, werknemers en werkgevers om hen verder te helpen. Zo denken wij mee in vraagstukken rondom complex verzuim en sociaal ondernemen. Daarvoor is er een partner nodig met kennis van zaken en met het hart op de juiste plaats. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij vertalen de regels naar praktische oplossingen en hebben alles in huis om uw project te laten slagen. Hierbij heeft u als bedrijf één aanspreekpunt. En dat zijn wij. Waarover kunnen wij u adviseren? Arbeidsdeskundige vraagstukken, Invulling Social Return en Participatiewet.

Arbeidsdeskundig Advies

Onze adviseurs hebben expertise in de sociale, maatschappelijke, juridische en financiële aspecten van langdurig verzuim die zijn vastgelegd in de Wet Verbetering Poortwachter. Bij een arbeidsdeskundig onderzoek wordt onderzocht welke stappen werkgever en werknemer moeten zetten om beweging te krijgen in re-integratie. Wij kunnen u ook adviseren over onderwerpen zoals:
 
Wilt u meer weten over wat onze adviseurs u kunnen bieden? Wij komen graag bij u langs om onze dienstverlening toe te lichten.

Neem contact op ››

Wat onze relaties zeggen...

succesverhalen-wim.png

"JobUp neemt met jobcoaching veel werk uit handen."

- Wim
Falicitair manager bij Evides Waterbedrijf te Rotterdam

succesverhalen-wendy.png

“JobUp komt haar afspraken na en schakelt snel."

- Wendy
Arbeidsdeskundige bij het UWV

succesverhalen-ellen.png

“Ze hanteren korte lijnen en wisten snel wat we zochten."

- Ellen
Officemanager bij
Veth Propulsion te Papendrecht

succesverhalen-rien.png

"Door JobUp kan ik mijn verantwoordelijkheid nemen in de participatiewet”

- Rien
Werkgever bij Quist Vloerisolatie te Hardinxveld Giessendam

Scroll naar boven