• advies-header-jobup.jpg

Advies

Wij maken echt werk van mensen. Wij begeleiden opdrachtgevers, werknemers en werkgevers om hen verder te helpen. Zo denken wij mee in vraagstukken rondom complex verzuim en sociaal ondernemen. Daarvoor is er een partner nodig met kennis van zaken en met het hart op de juiste plaats. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij vertalen de regels naar praktische oplossingen en hebben alles in huis om uw project te laten slagen. Hierbij heeft u als bedrijf één aanspreekpunt. En dat zijn wij. Waarover kunnen wij u adviseren? Arbeidsdeskundige vraagstukken, Invulling Social Return en Participatiewet.

Advies SROI

In bijna alle aanbestedingstrajecten, zowel op gemeentelijk als op Europees niveau, zijn voor u als organisatie bepalingen opgenomen om serieus en adequaat met Social Return on Investment aan de slag te gaan. Doel hiervan is het bevorderen van uitstroom van werklozen naar betaald werk. SROI is voor veel bedrijven een lastig vraagstuk. 

Door een analyse van uw organisatie kunnen wij in kaart brengen wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van Social Return. JobUp kan u ook bijstaan bij de samenstelling van het SROI-beleidsplan.

"JobUp heeft een voor ons een bedrijfsscan gedaan. Hieruit is een SROI beleidsstuk ontstaan wat ons helpt bij de bespreking rondom een plaatsing van een werknemer met een beperking. Door zowel de verloning als de begeleiding bij JobUp onder te brengen creeren we rust voor zowel de organisatie als de werknemers." 

Martin, Directeur infrabedrijf De Kuiper

 

Wij ontzorgen u graag bij de invulling van deze complexe materie, met name bij:

  • Werving & selectie van SROI kandidaten
  • Verlonen
  • Coaching en begeleiding.

Wilt u meer weten wat wij u kunnen bieden? Wij komen graag bij u langs om er over door te praten en onze dienstverlening toe te lichten.

Neem contact op ››

Wat onze relaties zeggen...

succesverhalen-wim.png

"JobUp neemt met jobcoaching veel werk uit handen."

- Wim
Falicitair manager bij Evides Waterbedrijf te Rotterdam

succesverhalen-wendy.png

“JobUp komt haar afspraken na en schakelt snel."

- Wendy
Arbeidsdeskundige bij het UWV

succesverhalen-ellen.png

“Ze hanteren korte lijnen en wisten snel wat we zochten."

- Ellen
Officemanager bij
Veth Propulsion te Papendrecht

succesverhalen-rien.png

"Door JobUp kan ik mijn verantwoordelijkheid nemen in de participatiewet”

- Rien
Werkgever bij Quist Vloerisolatie te Hardinxveld Giessendam

Scroll naar boven